Stiri

www.lorger.ro importator, comert, utilaje, noi, second hand, agricole constructii, drumuri, piese , schimb, componente, Importeur, Handel, Maschinen, neue, gebrauchte, landwirtschaftliche Gebäude, Straßen, Wege, Teile, Komponenten , importer, commerce, machinery, new, used, agricultural buildings, roa

           In principal www.lorger.ro este site-ul oficial al firmei SC LORGER SRL fiind o societate dinamica care are ca principala activitate import si comert cu utilaje noi si second hand agricole si de constructii, utilaje de intretinere si nivelare a drumurilor publice principale si drumuri secundare, piese de schimb pentru utilaje,componente, accesorii sau tocmai achizitionarea a oricarui utilaj sau component indiferent de marime sau volum dupa dorintele clientului.
Firma ca atare are sediul de lucru in Judetul Bihor, situat la iesirea din localitatea Tarcea, langa drumul national E671, la o distanta de 50 km de Oradea in directia Satu Mare. Localitati apropiate sunt Marghita si Valea lui Mihai unde dornicii sa ne viziteze se pot odihni si se relaxa dupa un drum lung in hoteluri si pensiuni cu ospitalitate de prima calitate.

           Clientii nostri sunt bineveniti oricand, deseori suntem cautati si solicitati aproape la orice ora a fiecarei zi, stand la dispozitia tuturor partenerilor si clientilor nostri.
Ne mandrim cu o clientela mare si fidela care provin atat din zonele cele mai apropiata cat si din toate partile a Romaniei ca exemplu Judetele Galati, Braila, Olt, Maramures, Timis, Salaj, Cluj, Botosani precum si de peste granitele tarii:Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Ucraina etc. Cei care vin la noi pot incheia o afacere bazata pe castig-castig ceea ce inseamna o satisfactie reciproca atat din partea comerciantului cat si a clientului.
Utilajele agricole precum si cele de constructii sunt achizitionate de peste hotare la mana a doua sau chiar noi sau in stare perfecta de functionare.Suntem dispusi si deschisi la orice tip de oferta pentru o derulare cat mai buna a comertului pentru ambele parti.

Comercializam:

  • utilaje agricole:

tractoare John Deere 6200, 6300, 6400, 6600, 6820, 6920, 7600, 7700, 8200, 8400, Fendt 716, Massey Fergusson 8280, Landini 9880, Landini 145, Jumz Tornado 8240, Universal 550, Fiat 445, Fiat Someca, Case 5130, Case MX135, combine John Deere 2056, Class Dominator 66, 76, 86, 108; mese adaptoare pentru combine de cules porumb Idass, Agram, Geringhoff; prese de balotat New Holland 5980, Claas Constant, Claas Markant, Claas Trabant, Aroball 1215, John Deere 456, 336, Rollant 66, Welger RP12, pluguri: Lemken Vario, Lemken Opal, Kverneland, Vogel&Noot, Pottinger, Rabewerk, Ransomes, intre 2 si 7 trupite; coasa mecanica; prositoare; freza rotativa; tavalug; tocator de resturi vegetale; erbicidator de 300, 400, 600, 800 litrii; grapa cu disc; masina de imprastiat ingrasaminte chimice; grebla rotativa tip paianjen; grebla tip soare.

  • utilaje de constructii, de exemplu:

excavator pe senila O&K RH 6 20, Case 788; excavator pe pneu Case 688B; miniexcavator Kubota K 035, JCB 8015, IHI; bobcat JCB HT65, Gehlmax, JCB Robot 160; incarcator frontal Sambron T3093, Sanderson Teleporter, Cat Caterpillar, Schaeff; stivuitor: Yale, Cat, Caterpillar, O&K; cilindru compactor Bomag, Dynapac, Case Vibromax; elevator Maniacces, Genie Boom, Groove; macara Krupp;

  • piese de schimb:

pinioane, cilindri, lanturi, rulmenti, curele de transmisie, ace pentru balotiere, deget de legat pentru balotiere.

  • accesorii: contragreutati,anvelope

                In principal www.lorger.ro este site-ul oficial al firmei SC LORGER SRL fiind o societate dinamica care are ca principala activitate import si comert cu utilaje noi si second hand agricole si de constructii ,utilaje de intretinere si nivelare a drumurilor publice principale si drumuri secundare, piese de schimb pentru utilaje, componente, accesorii sau tocmai achizitionarea a oricarui utilaj sau component indiferent de marime sau volum dupa dorintele clientului.
Utilajele agricole precum si cele de constructii sunt achizitionate de peste hotare la mana a doua sau chiar noi sau in stare perfecta de functionare. Suntem dispusi si deschisi la orice tip de oferta pentru o derulare cat mai buna a comertului pentru ambele parti.